Οδηγός Επιλογής Σταυρού Βάπτισης Για Αγόρι ή Κορίτσι – Κοσμηματοπωλείο Θεμελίδης

Πώς να επιλέξω βαπτιστικό σταυρό: Ο οδηγός για την ιδανική επιλογή

Χρυσός σταυρός βάπτισης με αλυσίδα επάνω σε μπεζ ύφασμα

Συγχαρητήρια! Πρόκειται να αποκτήσετε τον τιμητικό ρόλο της νονάς ή του νονού. Όμορφη και σπουδαία η θέση του πνευματικού γονέα στην ζωή κάθε νεογέννητου! Ο ερχομός ενός μωρού είναι πηγή χαράς για όλη την οικογένεια. Ιδιαίτερα, η σχέση του νονού και της νονάς με το νεοφώτιστο δεν είναι απλή ή πρόσκαιρη, πρόκειται για μια σχέση ζωής. Ο πνευματικός γονιός θέλουμε να είναι πάντα εκεί. Να ακούει, να βοηθάει, να συμβουλεύει, πάντα σε συνεννόηση με τους γονείς, να κατευθύνει το πνευματικό παιδί του και να αποτελεί το στήριγμα του.

Η αρχή αυτής της σχέσης γίνεται με ένα κόσμημα σύμβολο που δεν είναι άλλο από τον βαπτιστικό σταυρό που θα «δένει» το νεογέννητο με εσάς! Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός βαπτιστικού σταυρού, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Από τον συμβολισμό πίσω από τη βάπτιση, τις παραδόσεις που τη συνοδεύουν, μέχρι τις προτιμήσεις βάσει φύλου και το υλικό κατασκευής, η επιλογή ενός σταυρού είναι μια προσωπική απόφαση. Στο κοσμηματοπωλείο μας στην Αθήνα, τόσο στο φυσικό μας κατάστημα όσο και στο διαδικτυακό μας περιβάλλον, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών για να βοηθήσουμε κάθε πελάτη να βρει τον τέλειο βαπτιστικό σταυρό

Βάπτιση και Βαπτιστικός Σταυρός

Η βάπτιση είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου, είτε πρόκειται για ένα βρέφος είτε για έναν ενήλικα. Αποτελεί μια ιερή τελετή που συμβολίζει την είσοδο στη χριστιανική κοινότητα και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πίστη, την αναγέννηση και την αποδοχή στη χριστιανική κοινότητα. Συμβολίζει την αναγέννηση, την πίστη και τη συμμετοχή στη χριστιανική κοινότητα. Όταν ένα παιδί βαπτίζεται, η τελετή υποδηλώνει την απόρριψη του παλιού, του αμαρτωλού, και την αγκαλιά του καινούριου, του θείου.

Ο βαπτιστικός σταυρός είναι περισσότερο από ένα κόσμημα. Συμβολίζει τη συνεχή πίστη, την προστασία και την αφοσίωση προς τον Θεό. Όταν φορείται, υπενθυμίζει στον φορέα του τις υποσχέσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της βάπτισης. Στο κοσμηματοπωλείο μας στην Αθήνα, τονίζουμε τη σημασία της ποιότητας και της αυθεντικότητας των βαπτιστικών σταυρών μας.

Επιλογή σταυρού βάπτισης βάση φύλου

Αν και η πίστη δεν κοιτάει το φύλο του ανθρώπου, οι προτιμήσεις για τα κοσμήματα συχνά διαφέρουν ανάλογα με αυτό. Σε αυτόν τον οδηγό, κατατάσσουμε τις επιλογές μας ανά φύλο για να βοηθήσουμε στην τέλεια επιλογή για κάθε νονό ή νονά. Ας δούμε λοιπόν τις επιλογές που υπάρχουν σε κάθε περίπτωση. 

Γυναικείοι σταυροί βάπτισης.

Σταυροί Βάπτισης Για Κορίτσι

Για τα κορίτσια, οι σταυροί συχνά έχουν πιο λεπτεπίλεπτο και διακριτικό σχεδιασμό. Μερικές φορές είναι διακοσμημένοι με λεπτομέρειες όπως μικρά διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα σταυρό που θα αντανακλά την αγάπη και την προστασία που θέλετε να προσφέρετε στο παιδί σας, αλλά και να είναι κάτι που θα μπορεί να φορέσει με υπερηφάνεια καθώς μεγαλώνει.

Σταυροί βάπτισης ανδρικοί.

Σταυροί Βάπτισης Για Αγόρι

Για τα αγόρια, οι σταυροί είναι συνήθως πιο απλοί στον σχεδιασμό, με έμφαση στην αντοχή και την απλότητα. Αν και λιγότερο διακοσμημένοι με λεπτομέρειες, έχουν τη δική τους αισθητική και κλασικότητα.Σχέδια με απλές γραμμές, χωρίς πολλά στοιχεία ή λίθους, είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή.Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα σταυρό που θα αντέξει στον χρόνο και τις φθορές, αλλά παράλληλα θα είναι και ένα κόσμημα που το παιδί σας θα φορά για πολλά χρόνια.

Κατηγορίες Βαπτιστικού Σταυρού

Κατά την επιλογή του τέλειου βαπτιστικού σταυρού, υπάρχουν διάφορες κατηγορίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Κάθε κατηγορία προσφέρει κάτι μοναδικό και εκφράζει διαφορετικά στοιχεία της πίστης και της παράδοσης. Στο κοσμηματοπωλείο μας, προσφέρουμε μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα βαπτιστικών σταυρών με περισσότερα από 400 σχέδια για να καλύψουμε κάθε προτίμηση και στυλ. Αναγνωρίζουμε τη μοναδικότητα κάθε ατόμου και θέλουμε η επιλογή σας να είναι το τέλειο κομμάτι που θα φορείται με περηφάνια.

Σταυροί Βάπτισης Με Εσταυρωμένο

Οι σταυροί βάπτισης με εσταυρωμένο είναι ίσως η πιο παραδοσιακή και διαχρονική επιλογή για πολλές ορθόδοξες οικογένειες στην Ελλάδα. Ο παραδοσιακός αυτός σταυρός παρουσιάζει τον Χριστό στο κέντρο, σε μια προσπάθεια να απεικονίσει το πάθος και τη θυσία Του για την ανθρωπότητα. Ο εσταυρωμένος αντιπροσωπεύει τη θυσία, την αγάπη και το έλεος του Χριστού. Σε έναν βαπτιστικό σταυρό, ο εσταυρωμένος αντανακλά την ελπίδα για αναγέννηση και νέα αρχή, κάνοντας τον σταυρό αυτό ένα από τα πιο ιδιαίτερα δώρα που μπορείτε να προσφέρετε σε ένα παιδί κατά τη διάρκεια της βάπτισης.

Σταυροί διπλής όψεως.

Σταυροί Βάπτισης Διπλής Όψεως

Είναι δύσκολο να παραβλέψετε την εντυπωσιακή αισθητική των σταυρών διπλής όψεως. Οι σταυροί αυτοί, πέραν του συμβολικού τους ρόλου, συνδυάζουν δυο διαφορετικά σχέδια σε μία ενιαία δημιουργία, προσφέροντας ουσιαστικά, την επιλογή δύο σταυρών με μία αγορά! 

Επιλέγοντας έναν σταυρό διπλής όψεως, δίνετε τη δυνατότητα στο πρόσωπο που θα φορέσει το κόσμημα να επιλέγει ανάμεσα σε δύο διαφορετικές παραστάσεις ανάλογα με τη διάθεσή του ή την περίσταση. 

Σταυροί Βάπτισης Μοντέρνοι

Σε έναν κόσμο όπου η μόδα και το στυλ εξελίσσονται συνεχώς, οι μοντέρνοι σταυροί βάπτισης προσφέρουν μια φρέσκια, σύγχρονη προσέγγιση σε ένα παραδοσιακό θρησκευτικό σύμβολο. Αυτοί οι σταυροί είναι ιδανικοί για εκείνους που θέλουν να ενσωματώσουν σύγχρονες αισθητικές στη θρησκευτική τους εκφραστικότητα.

Οι μοντέρνοι σταυροί παραμένουν πιστοί στον σκοπό τους ως σύμβολα πίστης, αλλά με μια νεωτεριστική εκδοχή. Μπορεί να χαρακτηρίζονται από απλούς γραμμικούς σχεδιασμούς ή μοντέρνες γεωμετρικές λεπτομέρειες. Αποτελούν την τέλεια επιλογή για εκείνους που θέλουν να προσφέρουν ένα μοναδικό δώρο βάπτισης, συνδυάζοντας τον σεβασμό στην παράδοση με την τολμηρή σύγχρονη αισθητική. 

Σταυροί Βάπτισης Κλασικοί

Στον κόσμο των κοσμημάτων, τα κλασικά στοιχεία διατηρούν πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των ανθρώπων. Οι κλασικοί σταυροί βάπτισης είναι διαχρονικά σύμβολα πίστης, που έχουν περάσει το τεστ του χρόνου και παραμένουν ένα από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα βάπτισης.

Οι κλασικοί σταυροί αντικατοπτρίζουν την απλότητα και την κομψότητα του σχεδιασμού. Δεν υπάρχουν πολύπλοκα στοιχεία ή υπερβολικές λεπτομέρειες. Αντίθετα, οι γραμμές τους είναι καθαρές, και η φόρμα τους αποπνέει λιτότητα. Οι κλασικοί σταυροί βάπτισης είναι ιδανικοί για αγόρια αλλά μπορούν να φορεθούν εξίσου εύκολα και από κορίτισια. 

Σταυροί με πολύτιμους λίθους.

Σταυροί Βάπτισης Με Πολύτιμους Λίθους

Η λάμψη των πολύτιμων λίθων όπως τα διαμάντια αναδεικνύουν τον παραδοσιακό σταυρό σε ένα πολυτελές κόσμημα. Είναι το τέλειο δώρο για την μοναδική αυτή στιγμή, καθώς η λάμψη τους μπορεί να φωτίσει όλη τη ζωή του βαπτισμένου με ένα κόσμημα-σύμβολο πραγματικό στολίδι.

Σταυροί με ζιργκόν.

Σταυροί Βάπτισης Με Ζιργκόν

Οι σταυροί βάπτισης που ενσωματώνουν ζιργκόν προσφέρουν τη λάμψη που συχνά συγκρίνεται με διαμάντι, αλλά σε πολύ πιο προσιτές τιμές για να μην υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας. Επιπλέον, χάρη στην ευελιξία του, το ζιργκόν μπορεί να κοπεί σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, προσφέροντας πολλές επιλογές για προσαρμογή. Οι σταυροί που είναι στολισμένοι με ζιργκόν και άλλους ημιπολίτιμους λίθους, αποτελούν μια πολύ συνηθισμένη επιλογή σταυρού για κορίτσια. 

Υλικό Κατασκευής Βαπτιστικού Σταυρού

Το υλικό κατασκευής ενός βαπτιστικού σταυρού είναι ένας από τους πιο ουσιαστικούς παράγοντες που πρέπει να ληφθεί υπόψη όταν επιλέγετε το τέλειο κόσμημα για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Είτε προτιμάτε το λαμπερό χρυσό, τον διακριτικό λευκόχρυσο ή το μοντέρνο ροζ χρυσό, τα κοσμήματά μας κατασκευάζονται με τα υψηλότερα ποιοτικά standards. 

Χρυσοί σταυροί βάπτισης.

Σταυροί Βάπτισης Χρυσοί

Ο χρυσός σταυρός αποτελεί μια διαχρονική επιλογή. Με τη λάμψη του και τον πλούσιο χρυσό χρωματισμό, αποτελεί την πιο παραδοσιακή και αγαπημένη επιλογή. Ο χρυσός είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά για την κατασκευή βαπτιστικών σταυρών, καθώς προσφέρει μια απαράμιλλη λάμψη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Είναι διαχρονικός, ανθεκτικός στο χρόνο και ένας σταυρός από χρυσό μπορεί να μεταβιβαστεί ως ένα αγαπημένο οικογενειακό κειμήλιο.

Λευκόχρυσοι σταυροί βάπτισης.

Σταυροί Βάπτισης Λευκόχρυσοι

Ο λευκόχρυσος είναι ιδανικός για όσους αναζητούν μια πιο σύγχρονη και διακριτική επιλογή. Με την ελαφρώς ασημί απόχρωσή του, συνδυάζεται τέλεια με τους πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, δίνοντας ένα κομψό αποτέλεσμα. Ο λευκόχρυσος προσφέρει μια μοντέρνα πινελιά στον παραδοσιακό βαπτιστικό σταυρό. Με τη ψυχρή και λαμπερή του απόχρωση, είναι ιδανικός για όσους επιθυμούν κάτι λίγο διαφορετικό αλλά εξίσου πολυτελές.

Δίχρωμοι σταυροί βάπτισης.

Σταυροί Βάπτισης Δίχρωμοι

Για όσους δεν μπορούν να αποφασίσουν ανάμεσα στον χρυσό και τον λευκόχρυσο, οι δίχρωμοι σταυροί είναι η τέλεια λύση. Οι δίχρωμοι σταυροί ενσωματώνουν δύο διαφορετικά μεταλλικά υλικά, συνήθως χρυσό και λευκόχρυσο, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που εκφράζει την πολυπλοκότητα και την πολυδιάστατη φύση της πίστης.

Σταυροί Βάπτισης Από Ροζ Χρυσό

Ο ροζ χρυσός είναι μια τάση που έχει κερδίσει σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Με τη ζεστή και ρομαντική του απόχρωση, είναι ιδανικός για να προσθέσει μια γλυκιά και θηλυκή πινελιά στον βαπτιστικό σταυρό.

Καράτια Βαπτιστικού Σταυρού

Ένας καθοριστικός παράγοντας για την διαμόρφωση της τελικής τιμής ενός βαπτιστικού σταυρού είναι η επιλογή μεταξύ 9,14,18 ή 22 καρατίων. Τα καράτια αποτελούν έναν παράγοντα που αναφέρεται στην ποιότητα και την αξία του μετάλλου. Όσο υψηλότερα τα καράτια, τόσο περισσότερο χρυσό περιέχεται στο κομμάτι. Στους βαπτιστικούς σταυρούς, τα καράτια αναδεικνύουν την ποιότητα του σταυρού, καθιστώντας τον όχι μόνο ένα πολύτιμο κόσμημα αλλά και ένα κειμήλιο που μπορεί να μεταβιβαστεί από γενιά σε γενιά. Ποια επιλογή καρατίων είναι η κατάλληλη για εσάς όμως; 

Σταυροί Βάπτισης 9 καράτια 

Οι σταυροί των 9 καρατίων είναι μια οικονομική επιλογή με σταθερή αξία. Παρόλο που έχουν χαμηλότερη περιεκτικότητα σε χρυσό, παραμένουν ανθεκτικοί και λαμπεροί.Αποτελούν μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν οικονομικό σταυρό βάπτισης που θα παραμένει αξιόπιστος και ποιοτικός.

Σταυροί Βάπτισης 14 καράτια 

Οι σταυροί από 14 καράτια προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό ανθεκτικότητας και λάμψης. Δεδομένου ότι ο χρυσός στα 14 καράτια περιέχει περίπου το 58,5% χρυσού, είναι λιγότερο ευάλωτος σε γρατσουνιές και φθορά σε σχέση με τον χρυσό υψηλότερων καρατίων.

Σταυροί Βάπτισης 18 καράτια 

Για όσους αναζητούν τον απόλυτο σταυρό, οι σταυροί των 18 καρατίων είναι η απάντηση. Προσφέροντας μια υψηλότερη περιεκτικότητα σε χρυσό, περίπου το 75%, οι σταυροί από 18 καράτια είναι πιο πολυτελείς και με πιο έντονη χρυσή απόχρωση. Αν και είναι λίγο πιο ευαίσθητοι στις γρατσουνιές, η λάμψη τους είναι ασυναγώνιστη.

Σταυροί Βάπτισης 22 καράτια 

Οι σταυροί από 22 καράτια είναι σχεδόν καθαρός χρυσός, με περίπου 91,6% περιεκτικότητα. Προσφέρουν μια βαθιά χρυσή απόχρωση, αλλά λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε χρυσό, μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι καθώς και ιδιαίτερα ακριβοί.

Συμβουλές για την Επιλογή Καρατίων

Όταν πρόκειται για την επιλογή των κατάλληλων καρατίων για έναν βαπτιστικό σταυρό, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν:

1.Σκοπός και Χρήση: Εάν ο σταυρός φοριέται καθημερινά, η επιλογή των 14 καρατίων είναι η καταλληλότερη. Για λιγότερο συχνή χρήση ή για ειδικές περιστάσεις, ένας σταυρός 18 ή 22 καρατίων παραμένει μια λογική επιλογή.

2.Προϋπολογισμός: Οι σταυροί με υψηλότερα καράτια συνήθως έχουν υψηλότερο κόστος λόγω της αυξημένης περιεκτικότητας χρυσού. Καθορίζοντας το μπάτζετ που θέλετε να διαθέσετε προτού αποφασίσετε θα κάνετε σίγουρα την ιδανική επιλογή.

3.Εμφάνιση και Στυλ: Η χρυσή απόχρωση διαφέρει ανάλογα με τα καράτια. Ενώ ένας σταυρός 22 καρατίων θα έχει έντονο χρυσό χρώμα, ένας σταυρός 9 καρατίων θα είναι πιο ανοιχτόχρωμος. Όσο περισσότερα είναι τα καράτια του χρυσού γενικότερα τόσο πιο έντονη και βαθιά είναι η απόχρωση του.

4.Διαχρονικότητα: Σκεφτείτε πόσο διαχρονικό θέλετε να είναι το κόσμημα. Ενώ ένας σταυρός 22 καρατίων μπορεί να είναι εντυπωσιακός, ένας 14 καρατίων μπορεί να είναι πιο πρακτικός για καθημερινή χρήση.

Η πρόταση του κοσμηματοπωλείου μας για να πετύχετε την ιδανική επιλογή είναι ένας βαπτιστικός σταυρός μεταξύ 14 και 18 καρατίων.

Φινίρισμα Βαπτιστικού Σταυρού

Το φινίρισμα ενός βαπτιστικού σταυρού είναι καθοριστικό για την τελική του εμφάνιση και αίσθηση του κοσμήματος. Είναι ο παράγοντας που ορίζει τον τρόπο με τον οποίο θα αντανακλά το φως, τον τρόπο που θα ταιριάζει με το υπόλοιπο ντύσιμο και τη συνολική αισθητική του σταυρού σας. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές φινιρίσματος, οι οποίες προσφέρουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Σταυροί Βάπτισης Με Ματ Φινίρισμα 

Το ματ φινίρισμα είναι μια τεχνική που δίνει στον σταυρό έναν απαλό, σχεδόν ανεξαίσθητο χαρακτήρα. Δημιουργείται με τη χρήση ειδικών εργαλείων που τρίβουν την επιφάνεια του χρυσού, δίνοντάς του μια ομοιόμορφη, μη γυαλιστερή υφή. Το ματ φινίρισμα είναι ιδανικό για εκείνους που προτιμούν τη διακριτικότητα και την κομψότητα.

Σταυροί Βάπτισης Με Γυαλιστερό Φινίρισμα

Για όσους αναζητούν ένα πιο λαμπερό και έντονο αποτέλεσμα, το γυαλιστερό φινίρισμα είναι η καλύτερη επιλογή. Ο σταυρός περνάει από ένα διαδικασία πολισμού που του παρέχει μια λαμπερή και ομαλή επιφάνεια. Το αποτέλεσμα είναι ένα κοσμημα που αντανακλά το φως έντονα και τραβάει τα βλέμματα.

Σταυροί Βάπτισης Με Αμμοβολή

Η τεχνική της αμμοβολής προσφέρει στον σταυρό μια μοναδική, ανάγλυφη επιφάνεια που παραπέμπει στην υφή της άμμου. Το φινίρισμα με αμμοβολή είναι μια τεχνική που χρησιμοποιεί κόκκους αμμου για να «ρίξει» στην επιφάνεια του χρυσού αφήνοντας έτσι μια υφή που είναι κάπου μεταξύ ματ και γυαλιστερού, με μια ελαφρώς θολή αίσθηση.

Αλυσίδα Βαπτιστικού Σταυρού

Η αλυσίδα ενός βαπτιστικού σταυρού δεν είναι απλά ένα στοιχείο για να κρεμάσετε τον σταυρό. Είναι μέρος του συνολικού στιλ και της εικόνας του κοσμήματος. Ο τύπος και το μήκος της αλυσίδας πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν επιλέγετε το τέλειο βαπτιστικό κόσμημα. Ας δούμε λοιπόν τους διαφορετικούς τύπους αλυσίδας που επικρατούν όσον αφορά την επιλογή σε βαπτιστικούς σταυρούς.

Αλυσίδα σταυρού βάπτισης φίγκαρο.

Αλυσίδα Φίγκαρο

Οι αλυσίδες Φίγκαρο αναγνωρίζονται εύκολα από τον χαρακτηριστικό τους σχεδιασμό: ένα μακρύ κρίκο ακολουθούμενο από δύο ή τρία μικρότερα κρικάκια. Αυτό το διαδοχικό μοτίβο δημιουργεί ένα εναλλακτικό και διακριτικό στυλ, το οποίο έχει γίνει συνώνυμο με την ιταλική κοσμηματοποιία. Είναι μια αλυσίδα που συνήθως προτιμάτε για ανδρικούς σταυρούς βάπτισης.

Αλυσίδα σταυρού βάπτισης ρολό.

Αλυσίδα Ρολό

Οι «ρολο» αλυσίδες διαθέτουν κρίκους που είναι πιο παχιά στο κέντρο και λεπτότερα στις άκρες, δημιουργώντας ένα διακριτικό αλλά ελκυστικό στιλ. Είναι κομψές και μπορούν να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις. Είναι μια αλυσίδα που συνήθως προτιμάτε για ανδρικούς σταυρούς βάπτισης.

Αλυσίδα σταυρού βάπτισης θήτα.

Θήτα

Η αλυσίδα Θήτα διαθέτει έναν εναλλακτικό σχεδιασμό, με διακεκομμένες σειρές ή κρίκους που σχηματίζουν το χαρακτηριστικό σχήμα του γράμματος Θήτα. Ο όρος «Θήτα» προέρχεται από το Ελληνικό αλφάβητο και το εν λόγω σχέδιο αλυσίδας παραπέμπει στο σχήμα του γράμματος. Η αλυσίδα Θήτα είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους τύπους αλυσίδων που κερδίζουν σε δημοτικότητα στη σύγχρονη κοσμηματοποιία. Είναι μια αλυσίδα που συνήθως προτιμάτε για ανδρικούς σταυρούς βάπτισης.

Αλυσίδα σταυρού βάπτισης βενετσιάνα.

Βενετσιάνα 

Οι αλυσίδες Βενετσιάνα, γνωστές επίσης ως αλυσίδες «κουτί», είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα σχέδια στην αγορά κοσμημάτων. Χαρακτηρίζονται από τα τετράγωνα κρίκια τους που συνδέονται τέλεια μεταξύ τους, δημιουργώντας μια ομαλή και ενιαία επιφάνεια. Είναι μια αλυσίδα που συνήθως προτιμάτε για γυναικείους σταυρούς βάπτισης.

Αλυσίδα σταυρού βάπτισης σπίγκα.

Σπίγκα 

Η αλυσίδα Σπίγκα είναι μια διαχρονική και αγαπημένη επιλογή για πολλούς λάτρεις των κοσμημάτων. Με την ιδιαίτερη διαδοχική σύνδεση των κρίκων της, προσφέρει μια ξεχωριστή λάμψη και μια αίσθηση κομψότητας.  Είναι μια αλυσίδα που συνήθως προτιμάτε για γυναικείους σταυρούς βάπτισης.

Βυζαντινή αλυσίδα σταυρού βάπτισης.

Βυζαντινή Αλυσίδα

Οι βυζαντινές αλυσίδες είναι γνωστές για την εξαιρετική τους πλεξούδα και το πλούσιο στιλ. Αποτελούνται από διαδοχικούς κρίκους που πλέκονται μεταξύ τους δημιουργώντας ένα ισχυρό και εντυπωσιακό σχέδιο. Είναι ιδανικές για όσους αναζητούν μια αλυσίδα με έντονη παρουσία. Είναι μια αλυσίδα που συνήθως προτιμάτε για ανδρικούς σταυρούς βάπτισης.

Αλυσίδα σταυρού βάπτισης σιγκαπούρη.

Αλυσίδα Σιγκαπούρη

Στην αναζήτηση για μια αλυσίδα που συνδυάζει την πολυτέλεια με την κομψότητα, η αλυσίδα Σιγκαπούρης αναδεικνύεται ως μια εξαίρετη επιλογή. Χαρακτηρίζεται από την περιστρεφόμενη σπειροειδή δομή της, η οποία αντανακλά το φως από διάφορες γωνίες, δημιουργώντας μια πανέμορφη, παλλόμενη λάμψη.  Είναι μια αλυσίδα που συνήθως προτιμάτε για γυναικείους σταυρούς βάπτισης.

Αλυσίδα σταυρού βάπτισης γκουρμέτ.

Αλυσίδα Γκουρμέ

Όταν πρόκειται για αλυσίδες που συνδυάζουν εκλεπτυσμένη κομψότητα με διαχρονική ομορφιά, η αλυσίδα Γκουρμέτ καταλαμβάνει ένα ξεχωριστό μέρος στην κοσμηματοποιία. Χαρακτηριστικά της είναι τα στρογγυλεμένα και πλεγμένα κομμάτια της που δημιουργούν ένα πυκνό και συνεχόμενο σχήμα. Είναι μία αλυσίδα που στέκεται εξαιρετικά σε κάθε περίσταση, είτε φορεθεί μόνη της είτε συνοδεύει ένα σταυρό. Είναι μια αλυσίδα που συνήθως προτιμάτε για ανδρικούς σταυρούς βάπτισης.

Γιατί να επιλέξετε το κοσμηματοπωλείο μας;

Στο κοσμηματοπωλείο Θεμελίδη, η παράδοση και η καινοτομία συναντώνται για να προσφέρουν μοναδικά κοσμήματα που εκφράζουν τον προσωπικό σας στυλ και τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Ανακαλύψτε την ευρεία μας γκάμα σταυρών βάπτισης, καθώς και άλλα εξαιρετικά κοσμήματα που αντιπροσωπεύουν την κορυφαία ποιότητα και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Είτε προτιμάτε την προσωπική επαφή και την αίσθηση των κοσμημάτων στο φυσικό μας κατάστημα στην Αθήνα, είτε την άνεση των online αγορών, η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Επισκεφθείτε μας σήμερα και βρείτε το τέλειο κόσμημα που θα συνοδεύσει κάθε νεογέννητο σας σε αυτήν την ιδιαίτερη περίσταση της βάπτισής του.

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς!
Το email σας έχει καταχωρηθεί πάλι!